Webshop készítés, ahogyan mi csináljuk

Kértél már néhány ajánlatot? Nem tudod, melyik szakszó és műszaki paraméter mit jelent? Nem is kell!

Mi nem várjuk el, hogy tudd, milyen informatikai megoldás a legjobb egy webshop üzemeltetéséhez. De azt sem Neked kell kitalálni, hogy lehet több vevőd. Persze, ha már van bevált módszered, elképzelésed, meghallgatjuk, de sokkal fontosabbnak tartjuk tisztázni – különösen induló webáruházaknál -, hogy:

 • mi a terméked vagy szolgáltatásod,
 • milyen cikkelemszámmal dolgozol,
 • ki a célcsoportod, akiket meg kell szólítanunk,
 • milyen marketing csatornákat szeretnél használni?

Miért a vállalkozásoddal foglalkozunk?

Mert a webshop nem Neked készül, hanem a látogatóknak. Nem az a fő célja, hogy Te örülj, milyen szép és gyors. Ha nem termel Neked profitot, akkor ez csak egy drága ékszer! A fejlesztésre szánt összeg pedig kidobott pénz. Vagyis: a webshop fejlesztésnél az üzleti és a marketing célokat is figyelembe vesszük!

Hogyan kezdjük megtervezni a webshopodat?

Összeülünk és átbeszéljük, kinek, mit és mennyiért akarsz eladni, milyen funkciók beépítésével és milyen kommunikációval tudod mindezt a leghatékonyabban, és a legkevesebb napi munkával a csúcsra pörgetni. Miért van a közös gondolkodásra szükség? Mert egy látogatót nagyon gyorsan el tudsz veszteni, csupán csak amiatt, mert nem jó helyen van a Kosár gomb, vagy mert nem ergonomikus az oldalad, esetleg kevés/gyenge a „call to action”.  Egy kész honlapot utólag átgondolni értékesítői szemmel – na az az igazán kidobott pénz!

Bevált módszerekkel felfegyverkezve tanácsot adunk a leghatékonyabb értékesítéshez, együtt meghatározzuk a stratégiádat és meg is valósítjuk az arculattervezéstől a tárhelyen keresztül a kész webshopig.

Honlapkészítés profit

Mit nem kérünk Tőled?

 • Hogy kész terved legyen a webshopodra

  Ez a mi reszortunk! Nem vagy webdizájner, nem várjuk el, hogy Te tervezd meg a honlapod. Néhányat már elkészítettünk, nyugodtan ránk bízhatod.

 • Hogy megmondd, milyen logót, arculatot szeretnél

  Ez is a mi dolgunk! Nem vagy grafikus sem, hogy várhatnánk el, hogy Te tervezd meg az arculati elemeket? Profi grafikusunk készít néhány, az üzleti profilodhoz illő mintát, amelyből a legszimpatikusabbat Te választhatod ki, és erre építjük az egész arculatot.

 • Hogy megírd a szövegeket

  Egy webshop esetén kulcsfontosságú a jól optimalizált, „vevőmágnes” marketingszöveg. Valószínűleg marketing-szövegíró sem vagy, ezért nem várjuk el, hogy a vállalkozásod vezetése helyett napokig görcsölj pár bekezdésen – vagy épp több száz cikkelem megfelelő leírásán. Tapasztalt szövegíróink nem ma kezdték a szakmát, számos nagy webáruház szövegírói feladatán edződtek, rájuk bízhatod a munkát!

Mit kérünk Tőled?

 • Időt az első konzultációra

  Nélküled nem tudjuk átlátni a portfóliódat és növelni a bevételedet! Szánj1-2 órát a kezdő konzultációra, hogy minden szükséges infót átadhass, és a fejlesztés során már ne zaklassunk naponta.

 • Nyitottságot

  Biztos, hogy rengeteg, számodra új dolgot fogsz hallani, de megnyugodhatsz: csak bevált módszereket javaslunk, nem rajtad teszteljük őket. Ha igazán sikeres akarsz lenni, engedd meg, hogy segítsünk tapasztalatainkkal. Mi ehhez értünk, és szívesen elmagyarázunk mindent, hogy Te is mindent átláss és megérts.

 • Beszélj más webfejlesztőkkel is

  Hacsak nem unod már az ajánlatkéréseket, nyugodtan konzultálj más webfejlesztőkkel. És ha nem esik szó arról, hogyan hoz Neked hasznot az új honlapod, javaslom, hogy gyere vissza. Fontos, hogy megértsd, milyen értéket képviselünk.

HOL LEHET MEGRENDELNI?

Imádunk szép webshopokat készíteni, de sikereset még annál is jobban!

Nekünk is fontos, hogy szép, ergonomikus és felhasználóbarát legyen új, vagy megújult webshopod, de még inkább szeretjük, amikor ügyfelünk hálálkodva újságolja, mennyi megrendelése lett az új webshopnak köszönhetően.

HOL LEHET MEGRENDELNI?
Honlapkészítés hogyan lesz látogatottságod?

Mi kell a webshop sikeréhez?

A honlap-, vagy webshopkészítés egy dolog. Látogatót szerezni és őket vásárlóvá konvertálni sokkal nagyobb kihívás. Erre számos hatékony online marketing eszköz létezik, mi az alábbiakban hiszünk és segítünk:
– Google AdWords hirdetés
– Facebook kampány
– Keresőoptimalizálás.

Mi a különbség közöttük? Ennek könyvtárnyi irodalma van, a leglényegesebb különbség talán az, hogy az AdWords hirdetésekkel és a Facebook kampánnyal azonnal elérheted új vevőidet, és Te szabod meg, mennyit költesz rá havonta/hetente/naponta. A nagy számok törvénye itt is érvényesül, ám az is igaz, hogy már egy szerényebb büdzsé is nem várt hasznot tud produkálni. Több olyan ügyfelünk is van, aki naponta 1000Forintnál kevesebbet költ AdWordsre vagy Facebook hirdetésre, mégis hétszámjegyűre nőtt a forgalma.
A keresőoptimalizálás az egyik leghatékonyabb marketing eszköz, ha hosszabb távon gondolkodsz, mindenképp megéri már a webshop kialakításánál, szövegezésénél kikérni tanácsunkat. A megfelelően SEO-zott webshoppal ugyanis előbb-utóbb leállíthatod az AdWords hirdetéseket – mert ekkor már elég előkelő helyen vagy a Google keresés találati listáján hirdetés nélkül is… :)

A gyors forgalomnövekedéshez viszont hirdetned kell, ezt fogadd el!

Természetesen nem Neked kell a különféle hirdetéskezelő programokkal bajlódnod: ezt is megcsináljuk helyetted! Minősített Google AdWords és Okleveles Facebook Marketing szakértőként személyesen én fogom elkészíteni kampányaidat, és garantáltan meg fogsz lepődni az eredményen. Pont úgy, ahogy az egyik kedvenc történetem főszereplője is járt. Amikor ügyfelünkkel a megbeszélés végén elindítottuk az AdWords kampányt, elbúcsúztunk, és még az autójáig sem jutott el, már hívta is egy érdeklődő telefonon.

Honlapkészítés megéri?

Nálunk nem kell egy összegben kifizetned a webshop elkészítését

Még egy gyengébb honlap elkészítése sem két forint. Egy hatékony, jól termelő webshop viszont az egyik legjobb befektetés. Igen, befektetés és nem kiadás, hiszen jelentősen megnövelheti bevételeidet, ezáltal még több jut marketingre, ami még több vevőt generál – a siker hatványozódik.

3 részletben is fizethetsz éppen ezért, hogy az elején segítsünk,

Mivel tudjuk, hogy egy webshop átfazonírozása vagy indítása milyen költségekkel jár, ezért úgy döntöttünk, segítünk, hogy a kezdeti költséged minél alacsonyabb legyen. Három részletre bontottuk a webshopod elkészítésének árát, két kisebb és egy végső, nagyobb számlára. Miért jó ez Neked? Mert így az összeg több mint a felét a már megnövelt bevételedből tudod kifizetni.

Előleg

Második részlet

Végszámla

20%

Megrendeléstől számított 8 napon belül

Az előlegből lefoglaljuk Neked a kiválasztott domaint, tárhelyet és a kiválasztott képek jogdíjait, illetve természetesen elkezjük webshopod fejlesztését.

20%

Az arculat elkészültétől számított 8 napon belül

A második részletet akkor kell fizetned, amikor a webshopod már elkészült és csak a kampányaidat kell elindítani, így marad egy hónapod kitermelni a fenmmaradó harmadik részletet.

60%

A kész webshop átadásától és a használatáról tartott oktatás megtartás