Honlapkészítés, ahogyan mi csináljuk

Gondolom megnéztél már pár ajánlatot, ha nem bánod, nem bombáználak szakszavakkal és mindenféle műszaki paraméterrel…

Amikor felkeresel minket, mi nem azt fogjuk kérdezni, milyen weboldalt szeretnél, nem várjuk el, hogy tudd, milyen megoldás segítene leginkább abban, hogy minél több vevőd, vagy ügyfeled legyen. Persze, ha van elképzelésed, meghallgatjuk, de sokkal fontosabb kérdés, hogy mi a terméked, vagy szolgáltatásod, tehát mivel foglalkozol, illetve ki a célcsoportod, kik a potenciális vevőid, akiket meg kell szólítanunk.

Miért a vállalkozásoddal foglalkozunk?

Ahogyan arról már cikkeimben írtam, a honlap nem Neked készül, hanem a látogatóknak, és nem az a fő célja, hogy Te örülj, hogy milyen szép weboldalad van. Ha nem hoz Neked profitot, akkor ez csak egy drága ékszer!

Hogyan kezdjük megtervezni honlapodat?

Összeülünk és átbeszéljük, mit és kinek akarsz eladni, és bevált módszerekkel felfegyverkezve tanácsot adunk a leghatékonyabb értékesítéshez, együtt meghatározzuk a stratégiádat és meg is valósítjuk az arculattervezéstől a tárhelyen keresztül a kész honlapig.

Honlapkészítés remarketing

Mit nem kérünk Tőled?

 • Hogy mondd meg pontosan, milyen weboldalt szeretnél

  Nem vagy webdesigner, nem várjuk el, hogy Te tervezd meg a honlapod. Néhányat már elkészítettünk, nyugodtan ránk bízhatod.

 • Hogy találd ki, milyen logót, arculatot szeretnél

  Nem vagy grafikus sem, nem várjuk el, hogy Te tervezd meg. Kreatív grafikusunk készít néhány trendi mintát Neked, amelyből a legszimpatikusabbat kiválasztod, és arra építjük az egész arculatodat.

 • Hogy írd meg a szövegeket

  Valószínűleg marketingszövegíró sem vagy, nem várjuk el, hogy a vállalkozásod vezetése helyett órákig (napokig) görcsölj pár bekezdésen. Tapasztalt szövegíróink munkájával garantáltan elégedett leszel. Inkább töltsd az időd a vállalkozásod vezetésével vagy a családoddal.

Mit kérünk Tőled?

 • Egy kis időt

  Nélküled nem tudjuk megnövelni a bevételedet! Szánj 1-2 órát a konzultációra, és csak ezzel foglalkozol, hogy minden szükséges infót megtudhassunk vállalkozásodról ahhoz, hogy dolgozni tudjunk, és a fejlesztés során már ne zaklassunk naponta.

 • Nyitottságot

  A tanácsadás során rengeteg számodra új dolgot fogsz hallani, hidd el, csak bevált módszereket javaslunk, nem rajtad teszteljük őket. Ha igazán sikeres akarsz lenni, hagynod kell, hogy segítsünk tapasztalatainkkal, nem baj ha nem értesz mindent, csak hagyd hogy végezzük a dolgunkat. Mi ehhez értünk.

 • Beszélj más webfejlesztőkkel is

  Ha máshol nem esik szó arról, hogyan hoz Neked hasznot az új honlapod, javaslom, hogy gyere vissza, fontos, hogy megértsd milyen értéket képviselünk.

HOL LEHET MEGRENDELNI?

Imádunk szép honlapokat készíteni, de sikereset mégjobban

Nekünk is fontos, hogy szép és felhasználóbarát legyen újdonsült weboldalad,
 de méginkább szeretjük, amikor Ügyfelünk hálálkodva telefonál, és elújságolja, mennyi ajánlatkérése, illetve megrendelése lett az új honlapnak köszönhetően.
HOL LEHET MEGRENDELNI?
Honlapkészítés hogyan lesz látogatottságod?

Mi kell az azonnali sikerhez?

A kész honlapodra látogatottságot kell szereznünk, hiszen ha nem látja senki, nem sok haszna van. Azonkívül, hogy Te megosztod Facebookon, három hatékony eszközt alkalmazunk:
– Google AdWords hirdetés
– Facebook kampány
– Keresőoptimalizálás

Nem mennék bele a technikai részletekbe, a leglényegesebb különbség talán az, hogy az első kettővel azonnal elérheted új vevőidet, és Te szabod meg, mennyit költesz rá havonta/hetente/naponta, persze minél többet költesz, annál több megrendelésed lesz. Ne ijedj meg ettől! Több olyan ügyfelünk is van, aki naponta 1.000.- Forintnál kevesebbet költ AdWords vagy Facebook hirdetésre, mégis hét számjegyű a forgalma.
A keresőoptimalizálás egy hosszabb folyamat, én úgy tekintek rá, mint egy lehetőségre, hogy előbb-utóbb leállíthasd a hirdetéseket, amikor már elég előkelő helyen vagy a Google keresés találati listáján hirdetés nélkül is.

Az azonnali látogatottsághoz viszont hirdetned kell, ezt fogadd el!

Természetesen ezt is megcsináljuk helyetted, minősített Google AdWords és Okleveles Facebook Marketing szakértőként személyesen én fogom elkészíteni kampányaidat, meg fogsz lepődni az eredményen. Az egyik kedvenc sztorim ezzel kapcsolatban, amikor Ügyfelünkkel a megbeszélés végén elindítottuk a kampányt, elbúcsúztunk, és még az autójáig sem jutott el, már hívta is egy érdeklődő telefonon.

Honlapkészítés megéri?

Nálunk nem kell egy összegben kifizetned a honlap elkészítését

Tudjuk, hogy nem kis befektetés egy jó honlap elkészíttetése. Igen befektetés és nem kiadás, hiszen jelentősen megnövelheti bevételeidet, ezáltal mégtöbbet költhetsz marketingre, így mégtöbb vevőd lesz – a siker hatványozódik.

Éppen ezért, hogy az elején segítsünk,

3 részletre bontottuk a honlapod elkészítésének árát, két kisebb és egy végső nagyobb számlára, így több mint a felét már a megnövelt bevételedből tudod kifizetni.

Előleg

Második részlet

Végszámla

20%

Megrendeléstől számított 8 napon belül

Az előlegből lefoglaljuk Neked a kiválasztott domaint, tárhelyet és a kiválasztott képek jogdíjait, illetve természetesen elkezjük honlapod fejlesztését.

20%

Az arculat elkészültétől számított 8 napon belül

A második részletet akkor kell fizetned, amikor a honlapod már elkészült és csak a kampányaidat kell elindítani, így marad egy hónapod kitermelni a fenmmaradó harmadik részletet.

60%

A kész honlap átadásától és a használatáról tartott oktatás megtartásától számított 30 napon belül

A harmadik részletet akkor kell csak megfizetned, amikor a kész honlapodat 30 napig meghirdettük és elégedett vagy mind a honlap, mind a kampány teljesítményével.

 

Ha elégedett vagy, kampánykezelés szolgáltatásunkat természetesen továbbra is igénybe veheted egy új, havidíjas szerződés keretében.